Publicaties & Agenda

Na de release op 17 juni 2021 van de korte documentairefilm Onbegrensde Vrijheid stromen de reacties binnen. De film kan gratis opgevraagd en getoond worden in groepen binnen gemeenten, (erfgoed)organisaties en op scholen. Beleef het erfgoed opnieuw!

Enkele publicaties zijn inmiddels gewijd aan de korte documentairefilm.

  • Op zaterdag 11 september 2021 en zondag 12 september 2021 is het Open Monumentendag. Op deze twee dagen wordt vanaf 13.00 uur via de Stichting Lokale Omroep Steenbergen (SLOS) de erfgoedfilm Onbegrensde Vrijheid om het uur uitgezonden. De televisieprogramma’s van SLOS worden uitgezonden via de volgende digitale kanalen: Ziggo: Kanaal 41 – KPN: Kanaal 1402 – Delta: Kanaal 804 – Caiway: Kanaal 12  Digitaal kijken is West-Brabant breed kijken.
  • Televisiestation Ons West Brabant heeft aangekondigd de erfgoedfilm Onbegrensde Vrijheid uit te zenden in de week van 6 september 2021. Via Ziggo is Ons West Brabant te volgen via kanaal 44 (digitaal) in de volgende gemeenten: Alphen-Chaam, Breda, Drimmelen, Etten-Leur, Geertruidenberg, Oosterhout, Bergen op Zoom, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen, Steenbergen, Woensdrecht en Zundert. Tevens in ons uitzendgebied via de providers KPN en Telfort op kanaal 1473, bij T-Mobile op 857, bij Caiway op kanaal 12 en via het YouTube kanaal van de streekomroep.
  • Op de Open Monumentendagen 11 en 12 september 2021 wordt de erfgoedfilm Onbegrensde Vrijheid getoond in de Vincentiuszaal van de Sint Gummaruskerk in Steenbergen. Bij binnenkomst kan men zich aanmelden. Per groep wordt de film getoond. Reactie organisatie: “Positieve reacties. De inhoud en het geluid vond men zeer goed.” De korte film is door tientallen bezoekers bekeken in het weekend Open Monumentendagen 2021.
  • Tijdens de vrijwilligersdag van H.Georgius, Sint Annaparochie, op 24 oktober 2021 wordt de erfgoedfilm Onbegrensde Vrijheid in besloten kring vertoond.
Uitkijkpunt Brabantse Wal in Woensdrecht met een sterke verdediging in 1944 – Vormgeving bord: Marly Mulders